N
E
W
S meta circle

L
A
T
E
S
T

R
E
L
E
A
S
E
S meta circle

G
I
G
S meta circle

P
A
R
T
Y

P
I
C
T
U
R
E
S meta circle

A
R
T
I
S
T
S meta circle

A
B
O
U
T

U
S meta circle

P
R
O
M
O

M
I
X
E
S meta circle

V
I
D
E
O
S meta circle

F
R
E
E

T
U
N
E
S meta circle

O
U
R

P
A
R
T
N
E
R
S meta circle

C
O
N
T
A
C
T

U
S meta circle

S
E
A
R
C
H meta circle

M
E
R
C
A
N
D
I
S
E meta circle

M
A
S
T
E
R
I
N
G meta circle

The Crossroads - Alternative Movement meets Metafiziq

The Crossroads - Alternative Movement meets Metafiziq The Crossroads - Alternative Movement meets Metafiziq     Date: 24.02.2018

На 24-ти Февруари Варнa ще се тресе от якия вайб на Drum and Bass музиката! Тази година, по случай втория рожден ден на организацията, решихме да направим нещо като продължение на миналогодишното събитие. Само че по-голямо и по-добро !!! На това парти ще си партнираме с Metafiziq Recordings, които заедно с нас ще празнуват 10 години от създаването на лейбъла. Не очаквайте милост, ще ви разбъркаме мозъците с тонове здрава музика, както си трябва. 

Допълнително, с нашите партньори от Visual Universe сме ви приготвили една много интересна концепция за визуализациите в залата. Ще е нещо ново и много ефектно 3:) 

▼▼▼ FOR ENGLISH SCROLL DOWN ▼▼▼
>> Дата: 24.ФЕВ.2018 << 
>> Място: Варна, Rubik Art Center << 
>> ПРОМО вход (преди полунощ): 10 BGN << 
>> Вход (след полунощ): 12 BGN << 
>> Носете документ за самоличност <<
>> Събитието е 18+ << 

Нека ви представим и звуковите терапевти, които ще ви обработват с нисko-честотни вибрации и криви звуци през вечерта: 

>> Ogonek (Official) << 
[[ Metafiziq, HMSU, Future Sickness ]]
Mениджър и един от създателите на лейбъла Metafiziq Recordings, през който са издали редица известни имена от тежката част на Drum and Bass музиката като Dub Elements (Испания), Venganza, Erre (Испания), близнаците Gancher & Ruin (Русия), разбира се COOH, Balkansky, Digital Soul и Kigami от България, Sica (Франция), Kaiza (Германия), The Sickbrotherz (Германия), YMB (Холандия), Fragz (Португалия), Joanna Syze (САЩ), Counterstrike (ЮАР), Max Shade от Украйна и др. Последнте няколко издания от личната му продукция наистина могат да накарат дори и най-закоравелите му фенове да изтръпнат от кеф. Напоследък все по често се виждат негови изпълнения в колаборация с вокалистката Angie, а комбинацията между двамата постига напълно ново и уникално звучене в Drum and Bass-а от тежка категория. След разбъркващия мозъци Mechanika / AUDx, по-късно през тази година ще излезе и вторият им съвместен рилийс. Определено нямаме търпение да чуем какво са ни приготвили този път :) 

>> YMB << 
[[ Yellow stipe, Metafiziq, Ninth Circle, Future Sickness ]]
Израстнал е Холандия по време на рейв и хардкор бума и това определено дава отзвук в развитието му като DJ и продуцент. На сцената е от 2005-та година, а през 2008-ма издава първия си рилийс за Ammunition Records, след който бързо е забелязан от други лейбъли, включително и Metafiziq. Работил е за Culture Assault, Future Sickness, Ninth Circle, Othercide, Tainted Audio и Yellow Stripe и е разбивал денсинга на безброй култови клубове в Европа и по света. Неподправения му стил, смесица между тежък drum and bass, хардкор и елементи от рейв музиката през 90-те се харесва много на любителите на по-тежката и насечена музик. Имал е няколко участия и в България, което му е спечелило много верни фенове сред родната публика.

>> Psycorp << 
[[ Silentzcorp Bookings Col , Columbia]]
Родом е от Богота, Колумбия (бел. авт. Да, втори пореден гост на Alternative Movement от слънчевата държава от Латинска Америка). Той е истинска легенда и един от най-активните дейци на Drum and Bass сцената в родната си страна, подвизавайки се като DJ, продуцент и организатор със своя лейбъл и букинг агенция Silentzcorp Bookings. Инициатор е на едни от най-значимите дръм енд бейс фестивали в Богота и Буенос Айрес, на които са пускали най-големите световни изпълнители в жанра, включително и няколко представители от родната ни България. Тази година той беше лично селектиран от Ogonek (Official) като един от гостите на партито за 19 години HMSU. По негови думи, той е един от най-добрите изпълнители, които е чувал. Остана по-малко от месец и ще го видим на живо във Варна, вече броим минутите ( 37626 минути, ако трябва да сме точни :D )

>> Boogieman << 
[[ Metafiziq, BassBox ]]
Сред DJ-те ще присъства и още един представител от Metafiziq, на който през 2018-та му предстои ново издание за лейбъла, което повярвайте ми звучи зверски! Стана ли ви любопитно? 3:)

Силен съпорт ще има и на локално ниво, представен от крюто на Alternative Movement:

>> The Dark One / Alpha Signal << 
>> Defragler << 
>> NanoTech << 
>> Kraen << 
>> Choda << 
>> Eyetro << 
>> aYa <<


▶▶▶ !!! ENGLISH INFO HERE !!! ◀◀◀

>> Date: 24.FEB.2018 << 
>> Place: Varna, Rubik Art Center << 
>> PROMO entry (before 00:00): 10 BGN << 
>> Entry(after 00:00): 12 BGN << 
>> Please carry your ID card <<
>> The event is 18+ << 
Visuals and 3D mapping by: Visual Universe

LINE UP:

>> Ogonek << 
[Metafiziq, HMSU, Future Sickness]

>> YMB << 
[Yellow Stripe, Metafiziq, Ninth Circle, Future Sickness]

>> Psycorp << 
[ Silentzcorp Bookings Col , Columbia]

+ another guest from Metafiziq:
>> Boogieman <<
[Metafiziq, BassBox]

Support from Alternative Movement crew: 
>> The Dark One << 
>> Defragler << 
>> Nanotech << 
>> Kraen << 
>> Choda << 
>> Eyetro << 
>> Aya <<