N
E
W
S meta circle

L
A
T
E
S
T

R
E
L
E
A
S
E
S meta circle

G
I
G
S meta circle

P
A
R
T
Y

P
I
C
T
U
R
E
S meta circle

A
R
T
I
S
T
S meta circle

A
B
O
U
T

U
S meta circle

P
R
O
M
O

M
I
X
E
S meta circle

V
I
D
E
O
S meta circle

F
R
E
E

T
U
N
E
S meta circle

O
U
R

P
A
R
T
N
E
R
S meta circle

C
O
N
T
A
C
T

U
S meta circle

S
E
A
R
C
H meta circle

M
E
R
C
A
N
D
I
S
E meta circle

M
A
S
T
E
R
I
N
G meta circle

= 10 YEARS AD NOISEAM =

= 10 YEARS AD NOISEAM =     Date: 29.10.2011

 

Breakcore, dubstep, electronicaняма значение, елате да отпразнувате десет години добра електронна музика с AD Noiseam и H.M.S.U.
На 29-ти октомври в столичния партицентър 4КМ феновете на електронния звук ще имат възможността да присъстват на парти по случай десет годишнината на лейбъла AD Noiseam. След като Ad Noiseam отпразнува рождения си ден с взривяващи партита в Германия, Холандия, Финландия, Ливан, Франция и Белгия, сега е време
да го стори подобаващо и в България. По време на партито ще можете да закупите и албума нa Balkansky & Loop Stepwalker – Adhesion за Ad
Noiseam, който ще бъде представен за първи път пред публика.
 
Loop Stepwalker вече е в България и в момента заедно с Balkansky забъркват нови парчета за предстоящия им сет, с които ще представят за първи път пред българска публика албума си Adhesion за АD Noiseam.
 
След като миналата събота видяхме колегата на Tommy в Broken Note – Eddie (16Bit) сега е време и за дебюта на безкомпромисния звук от съвместния им проект, като специално за тази вечер Тommy е подготвил сет от най-мрачния и унищожителен dubstep и drum&bass.
 
Машината DJ Hidden идва за втори път в България, но този път с много повече тежки звуци, включитвлно наскоро излезлия му албум за PRSPCT на проекта му – The Outsider Agency. Сетът му на 4 плеъра не е за изпускане.
 
Nicolas винаги изненадва публиката с лудата си селекция от най-различни стилове – точно каквото представлява и лейбъла му – AD Noiseam.
 
След дълго отсъствие от родната drum&bass сцена, COOH се завръща с купчина нови парчета с неговия запазен мачкащ звук. След като покори за пореден път най-големите клубове и фестивали в Европа, дойде време и за заслужената порция български бас за родните фенове.
 
Оgonek за пореден път ще покаже къде се крие огъня и ще запали публиката в ранните зори на партито с покъртителни тракове и енергия, достатъчна да нахрани и Африка с бас.
 
Mocks ще закрие вечерта със специална селекция от негови авторски продукции, както и най-доброто от света на drum&bass-а през последните месеци.
 
Специално за партито в София ще има обособен щанд за продажба на албумите от каталога на AD Noiseam, както и последните издадени от лейбъла плочи и копия от винилите и албума на Balkansky & Loop Stepwalker.
 
За наближаващия Halloween ще има скромна декорация от тикви и черепи.
 
Носете си здрави тикви и добро настроение!
 
22:00 - отваряне
23:00 - 00:00 - Nicolas Chevreux
00:00 - 01:00 - Balkansky & Loop Stepwalker
01:00 - 02:00 - Broken Note
02:00 - 03:30 - Dj Hidden
03:30 - 04.30 - Cooh
04:30 -  05:15 - Ogonek
05:15 - 06:00 - Mocks  
 
 
Все още можете да закупите билети в магазините: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), Сняг (ул. Хан Аспарух 16, София), OnlineTrading (бул. Цар Борис III 93-95, София) както и онлайн и за останалата част от страната -  EVENTIM.bg Предварителната цена на билетите е 15 лв. (8 Euro), а на входа – 20 лв. (10 Euro). Краен срок за продажба на билети – 28 oктомври 2011.
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=159491494133405
http://www.adnoiseam.net/
http://www.djhidden.com/
http://www.brokennote.com/
http://www.facebook.com/Jordicalvin
http://www.ivanshopov.com/
http://www.facebook.com/kenogo
http://www.facebook.com/djmocks